A grillszezon kívánja - ribizlis rebarbaracsatni

  Hiszek a gyerekbarát csatniban. Egyike azoknak a félreértett ételeknek, amelyekről az a közhiedelem, hogy csak cukorral, csilivel és sok fűszerrel lehet jó. Igaz, amikor kíváncsian összevásároltam pár eredeti indiai chutney-t az ázsiai boltban, akkor pont ezt sikerült erősíteniük, plusz még sóból…

olvass tovább

Ne dobd ki! Hagymahéj, sóskaszár és más egészséges lehullók

Elnézést kérek a háztáji állatoktól és komposztálóktól, hogy elcsalok ezt-azt a betevőjükből. Ígérem, ha a konyhai hulladék egy részét családi fogyasztásra megmentjük, még marad nekik sárgarépahéj és más csemegéből. Néhány zöldségmaradék azonban újrahasznosításra termett, és nemcsak fenntarthatósági…

olvass tovább
süti beállítások módosítása