Hogyan lesz omlós a keksz, svungos a piskóta? - egy napom a reform sütiüzemben

  “Ha megtanulod a különböző lisztek működését és trükkjeit, akkor csodákat lehet velük tenni” - állítja a Mentes sütimanufaktúra mestercukrásza. Épp ezekre a csodákra voltam kíváncsi, amikor meghívásukra egy műszakot eltölthettem a mindenmentes üzemben, hogy kakaóscsiga-tekerés, piskótasütés, és…

olvass tovább

Ötletes feltétek: aszalt paradicsomos mogyoróvagdalt

Sokszor hallom, hogy a krémlevest akkor fogadják el a gyerekek, ha készül hozzá pirított kenyérkocka, és a főzelék is csak fasírttal eteti magát. Nálunk is hasonlóan megy ez, csak a változatosság kedvért próbálkozom különféle feltét variációkkal, hátha ki tudják egyenlíteni a zöldségkrémlevesek és…

olvass tovább
süti beállítások módosítása