Mindig együtt gyúrjuk: zabgnocchi tökös spenótszósszal

Elsöprő ereje van a közösen készített ételnek. Erre még ovis koromban jöttem rá a hétvégi madártej szeánszaink alkalmával, amikor a tojássárgáját a cukorral a slow food jegyében elegyítettem, amíg csak tartott a Halász Jutka kazettám. Anyám pedig kivárta, örök hálám neki ezért. Most rajtam a sor,…

olvass tovább

Cukor nélkül boldogan - szuper nyers tortákat kóstoltunk

  Amikor valaki próbál meggyőzni arról, hogy egy aszalt gyümölccsel édesített reformsüti a nyomába sem érhet a hagyományos édesiparnak, és hogy minden normális gyerek inkább választaná a túró rudit, mint a nyúldesszertet, akkor szívesen megmutatnám,  hogy az amúgy nem éhes háromévesem hogyan tűntet…

olvass tovább
süti beállítások módosítása