Sajtkrém spárgával, eperrel, zöldalmával, sós granolával - tejmentesen is

A teremtésnek azon pontján, amikor ős-Excel táblázatban gyűltek a tervek arról, hogy melyik, teremtendő zöldségnek, és gyümölcsnek mikor legyen a szezonja, akkor nagy szerencse, hogy a spárga és az eper egymás mellé került. Nagyon jók együtt mindenféle variációban. Most egy sós nass következik…

olvass tovább

Próbáltad már a pirított borsóhéjat? 8 tipp ételpazarlás ellen

A kidobott, penészedő sajtnak, a vasárnapi rántott csirke csak egy pár falat maradékának, és a letépett és elhajított karalábélevélnek hatása lehet a klímaváltozásra? Sajnos nagyon is.  Élelmiszereink egyharmadát elpazaroljuk és nagy részük a szemétlerakóban végzi. Ezért indította a Felelős…

olvass tovább
süti beállítások módosítása