Megújult és elköltözött az Édes pofa blog

img_8899.jpg

Örömmel jelenthetem, hogy új korszak kezdődött a  blog történetében. Több mint négy év után megszépült, megújult, tartalma bővült, új funkciókkal és étrend tanácsadói tevékenységemmel gyarapodott. Ahhoz, hogy fejlődni tudjunk, saját oldalra volt szükség, ezért létrehoztuk az Édespofa.hu oldalt. Ezentúl minden új megjelenést itt találsz. 

 

Szívem csücske a gyerekek egészségének megalapozása az étkezési szokásaikon keresztül, és a különböző étrendek összehangolása családon belül. A  kezdetektől fogva a tudatos táplálkozást szeretném népszerűsíteni, és a kisgyerekes családoknak inspirációt nyújtani, ezt hogyan lehet egyszerűen és ötletesen megoldani a mindennapi feladat-cunamiban. 

 

A blog anno a hozzátáplálás korszakában kikísérletezett receptjeimmel indult, majd pedig a visszajelzéseknek és igényeknek megfelelően a családi fogások és azok baba verziója került többségbe. A család ételeit nem könnyű kitalálni,  összehangolni, elkészíteni,  főleg ha allergia, intolerancia, vagy bármilyen egészségügyi okból speciális szükségletek is vannak. Háromgyerekes anyaként éppen egy olyan időszakban vagyunk mi is, amikor egyszerre ötletelhetek egy iskolás, egy óvodás, és egy hozzátáplálás korban lévő gyerek napi betevőin, ami részben nagy kihívás, néha nyűg, részben tartalmi aranybánya a számomra.

 

Az új oldalon a kisgyerekes recepteken kívül több más - reményeim szerint - érdekességet is találsz. 

 - Az egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos életmód posztokat, összefoglaló anyagokat, például arról, mivel édesítsünk, mit a adjunk a gyerekeknek cukor helyett, vagy mivel segíthetjük az immunrendszerünk működését. 

 

- Interjúkat olyan szakemberekkel, akik mélyen beleásták magukat egy-egy témába a gyerekek táplálkozása kapcsán, és valóban izgalmas mondanivalójuk van. Még több posztot, ami a hozzátáplálást segíti. A jövőben a falatkás hozzátáplálásról is lesznek részletesebb elméleti anyagok, és gyakorlati tippek.

 

- Megújult kereső funkciót, amellyel élettani hatás alapján is megtalálod a receptjeimet. Ha kifejezetten IR-barát, immuntámogató, esetleg alacsony hisztamin tartalmú, vegán, makrobiotikus fogásokra van szükséged, könnyen megtalálod. Nagyobb hangsúlyt kapnak a várandósbarát és a szoptatás idején is javasolt receptek. 

 

- Ha étrend váltásra van szükséged saját magad, a családod valamelyik tagja, vagy gyereked érdekében, akkor étrend tanácsadóként ebben is szeretnék segíteni. Az oldalon több program közül is választhatsz. Élelmiszerlisták helyett itt a gyakorlati megvalósítást segítő tanácsokat találod. Beszerzési forrásokkal, főzési tippekkel szeretnélek ellátni, hogy az életmódváltás minél könnyebb legyen. 

 

Várlak a megújult oldalon: Édespofa.hu 






A bejegyzés trackback címe:

https://edespofa.blog.hu/api/trackback/id/tr10016274214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása